Vaša košarica je prazna!

Čarobne nogavice ProSkin, 1 par
BREZ PILJENJA IN BREZ REZANJA! HITRO IN ENOSTAVNO!

Cena:
19,90€
Brez DDV: 16,31€

Znamka: -

Oznaka izdelka: 7357

Dobavljivost: Na zalogi

Kol:



Opis

Čarobne nogavice so popolnoma varne za uporabo, saj odluščijo samo odmrle celice in ne vplivajo na delovanje živih kožnih celic.

Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno regeneracijo vaših stopal in odluščite trdo kožo že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, svilnato gladka in pomlajena.

 

Uporaba nogavic

Čarobne NOGAVICE nataknete za 90min, po 5-7 dneh se začne luščenje, ki traja 3-6 dni.

Navodila za uporabo Čarobnih NOGAVIC
1. S škarjami odrežite folijo po zarisani črti.
2. Nogavici pazljivo nataknite na nogi in ju s samolepilno nalepko stisnite čim bližje nogi. Nato za boljši oprijem in lažje premikanje po prostoru čez Čarobne nogavice nataknite svoje bombažne nogavice.
3. Čarobne nogavice pustite delovati 90 minut. Za pravilen čas si nastavite uro. Priporočamo, da se zaradi lastne varnosti v času delovanja nogavic čim manj premikate in se tako izognete zdrsu.
4. Po 90 minutah snemite Čarobne nogavice in jih zavrzite. Noge sperite s toplo vodo, da odstranite ostanke gela. Stopal NE mažite s kremo ali losjonom.
5. Po 5–7 dneh (odvisno od debeline trde kože) se bo odmrla, trda koža začela luščiti. Luščenje traja od 3-6 dni. Kože, ki se lušči, ne smete odstranjevati na silo, saj lahko s tem povzročite poškodbo kože.
6. Čas delovanja izdelka lahko variira in je odvisen od posameznika ter predvsem debeline trde kože.

 

Namigi:
- Za hitrejše in boljše luščenje priporočamo, da med procesom luščenja noge vsak dan 10-15 minut namakate v topli vodi. Po vodni kopeli stopala zdrgnite z brisačo, da odstranite čim več odmrle kože. Topla voda namreč spodbudi proces luščenja in ga skrajša.
- Med postopkom luščenja bo koža nekoliko bolj suha. To je normalen pojav, zato NE nanašajte losjonov ali krem, saj lahko zavirajo delovanje produkta.
- Nekatera stopala se bodo luščila bolj kot druga. To je odvisno od debeline trde kože in stanja stopal.
- Priporočamo, da med luščenjem odmrle kože nosite bombažne nogavice in se tako izognete odpadanju odmrle kože po prostoru.
- Priporočamo, da Čarobne nogavice uporabite v intervalu 2–3 mesecev. S tem boste poskrbeli, da bodo vaša stopala vedno mehka in gladka. V primerih z veliko trde kože in takrat, ko produkt ne odstrani želene količine trde kože, priporočamo, da postopek ponovite v 3–4 tednih. Minimalni čas med postopki so 3 tedni.

 

Aktivne sestavine

 

GLIKOLNA in MLEČNA KISLINA, ki sta daleč najbolj raziskani kislini ter uporabljeni v kozmetiki in dermatologiji za luščenje kože.
Izvleček KUMARIČNEGA SOKA osveži kožo, deluje protivnetno in pomirjajoče.
UREA kožo mehča, pospešuje luščenje, blaži srbenje, poskrbi za izdatno vlaženje kože ter antibakterijsko delovanje.
GLICERIN, ki se pojavlja kot sestavni del maščob in je nepogrešljiv za stabilnost sten kožnih celic in elastičnost kože.

Te odlične sestavine pospešijo naraven proces luščenja kože in tako poskrbijo za lepa, gladka in svilnato mehka stopala.

 

Naša koža, je naša zaščita. Zaščita pred vsakodnevnimi zunanjimi vplivi. Je naš največji organ in predstavlja kar 15% do 18% naše celotne teže. Debelina kože je zelo različna, pa vendar je koža najtanjša na veki in najdebelejša na podplatu.
V usnjici (dermisu) nastajajo nove, zdrave kožne celice. V določenem časovnem obdobju se te celice pomaknejo skozi vrhnjico (epidermis) na površino kože, kjer med 28 dnevno regeneracijo kože odmrejo, postanejo nasičene s keratinom ter se postopno odluščijo. Ta proces ščiti kožo pred zunanjimi vplivi in trda koža ščiti stopala. Kljub temu, pa preveč trde kože povzroča suho in izsušeno kožo, ki je neprijetna, neprivlačna ter lahko poči in privede do razpok, kar je zelo boleče in neprijetno.
Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno nego vaših stopal in odstranitev odmrlih celic oziroma trde kože že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dneh bodo vaša stopala mehka, gladka in pomlajena*.

*Izjemoma lahko luščenje traja tudi do 14 dni, odvisno od stanja kože.

Naravni proces luščenja kože

 

INCI sestavine:

Water, Alcohol, Propylene Glycol, Urea, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Butylene Glycol, Glycerin, Glycolic Acid, Lactic acid, Sodium Lactate, Xanthan gun, Fragrance