Vaša košarica je prazna!

ALCINA PROFESSIONAL MODELING MOUSSE, EXTRA STRONG
PENA ZA OBLIKOVANJE LAS, 150ml

Cena:
13,50€
Brez DDV: 11,07€

Znamka: Alcina Professional

Oznaka izdelka: 6273

Dobavljivost: Na zalogi

Kol:Opis

ALCINA PROFESSIONAL MODELING MOUSSE, EXTRA STRONG 

Modelirna pena za oblikovanje za las zagotovi pričeski ekstravagantno prožnost in zelo močno obstojnost.

 

 

Uporaba: Dozo pred uporabo pretresite. Glede na dolžino las iztisnite v velikosti teniške žogice peno in jo enakomerno porazdelite na vlažne lase. Ne izpirajte.

 

 

OPOZORILA: Doza je pod pritiskom. Zaščitite jo pred direktnim soncem in temperaturami preko 50˚C. Ne odpirajte s silo. Ne sežigajte. Ne pršite v odprt plamen ali žareče telo. Hranite izven virov vžiga. Ne kadite. Hranite jo izven dosega otrok. Izogibajte se kontaktu z očmi. V kolikor izdelek pride v kontakt z očmi, temeljito izperite z veliko količino vode. Samo izpraznjeno jo oddajte v zbirališča odpadnega materiala. VNETLJIVA VSEBINA!

 

PROIZVAJA: Dr. Kurt Wolff, Bielefeld, Nemčija

 

INGREDIENTS/SESTAVINE: AQUA, ISOBUTANE, VP/VA COPOLYMER, BUTANE, PROPANE, POLYQUATERNIUM-68, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIDECETH-9, GLYCERIN, PANTHENOL, PARFUM, C13-14 ISOPARAFFIN, SODIUM BENZOATE, HYDROLYZED JOJOBA PROTEIN, CYCLOPENTASILOXANE, CETRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, POTASSIUM SORBATE