Vaša košarica je prazna!

WELLMAXX®

hyaluron anti-aging skin care

organics natural cosmetics

cellular lift active peptides

 

 

Izbrana kolekcija za nego obraza in telesa wellmaxx® vaši koži zagotovi dolgotrajno vlago, napetost in elastičnost.

 

Naša koža/kožne celice tekom časa zgubljajo sposobnost vezave in ohranjanja vlage v koži. Njen naravni delež hyalurona upada. Elastičnost kože se zmanjša in do izraza pridejo prve nepravilne linije in gubice. Učinkovina hyaluron pripomore, da koža doseže popolno ravnovesje vsebnosti vlage in poskrbi za svež, zdrav videz in žameten otip kože.

 

 

Vlažilna kolekcija WELLMAXX® hyaluron anti-aging skin care zahvaljujoč edinstveni učinkovinski kombinaciji hyaluronske kisline, anti-aging izvlečka (proteasyl®) in hydro system (aquaxyl®) vaši koži zagotovi optimalno elastičnost, napetost in zapolni gube. Hyaluronska kislina pospešuje rast novih celic in obnavljanje iritacij na koži. Opazno zmanjša nepravilne linije, gubice, hrapavo kožo in izsušenost ter ostale znake predčasnega staranja kože.

 

Poskrbite za dobro počutje z negovalno kozmetiko za zapolnitev gubic WELLMAXX® hyaluron.

 

 

WELLMAXX® organics natural cosmetics izdelki se ponašajo z edinstveno in prestižno učinkovino, z arganovim oljem in ne vsebujejo: sintetičnih barvil, dišav in konzervansov; mineralnih olj; niti parafinov ali PEG vezav. Učinkovine v izdelkih niso genetsko modificirane; ne vsebujejo živalskih substanc; temeljijo na čistih rastlinskih emulgatorjih; združujejo rastlinska olja iz kontrolirane biološke pridelave.

 

WELLMAXX® organics izdelki so opremljeni z mednarodno priznanim certifikatom oz. pečatom naravne kozmetike NaTrue, ki je najbolj dosleden in obširen pečat za kakovost eko in naravne kozmetike. Pečat NaTrue potrjuje visoke standarde in najvišje kriterije glede izvora in predelave naravnih sestavin.

 

Naravna, ekskluzivna nega z arganovim oljem in hyaluronsko kislino za zapolnitev gubic WELLMAXX® organics.

 

 

WELLMAXX® cellular lift active peptides linija zahvaljujoč dovršeni high-tech tehnologiji z aktivnimi peptidi*, hialuronski kislini, olju oreščka macadamia in jojobe ter edinstvenemu karitejevemu maslu učinkovito zgladi gube,  stimulira vitalne kožne funkcije ter poskrbi za optimalno regeneracijo in učvrstitev kože.

 

Prestižna nega z aktivnimi peptidi WELLMAXX® cellular lift za ultimativno nego, definirane konture in senzacionalen pogled.

 

* Peptide Vinci 02, Peptide Matrixyl 3000, Peptide Syn-Coll, Regu-age

 

 

Za celoten program izdelkov WELLMAXX® klikni tukaj.