Vaša košarica je prazna!

POSTOPEK NAKUPA


KUPOVANJE PO BLAGOVNI ZNAMKI po korakih


1 - Izdelki v spletni trgovini so razvrščeni po blagovnih znamkah, do katerih dostopate s pomočjo zgornjega menija.  Predstavitev posamezne znamke si lahko preberete v nogi spletne trgovine.


2 – Ob kliku na blagovno znamko se vam na levi strani ekrana odpre okno »Kategorije«, kjer lahko izbirate med posameznimi segmenti, ki jih ponuja določena blagovna znamka. V oklepaju je zapisano število artiklov, ki jih ponuja določen segment.
Na desni strani pa se vam že pokaže celoten nabor artiklov, ki jih ponuja izbrana blagovna znamka. Nabor lahko omejite s klikom na željeni segment.


3 – Z miško se sprehodite po naboru ponujenih artiklov, ki v zavihku »več informacij« ponujajo širši opis, kot pomoč pri lažji odločitvi za nakup.


4 –  NAKUPOVANJE oziroma NAROČANJE
Artikel, ki ga želite kupiti, naročite s klikom na ikonco  »V košarico«.
V  zgornjem delu ekrana se vam bo odprlo informativno pomožno okno, kot  »Nakupovalna košarica«, ki količinsko in vrednostno sešteva vaš trenuten nakup.

 

5 –  NAKUPOVALNA KOŠARICA
S klikom na ikonco »Blagajna« v zgornjem pomožnem informativnem oknu se vam odpre »Nakupovalna Košarica«, ki ponuja celoten pregled nakupa, tako vrednostno, kot količinsko.
Le-ta  še vedno omogoča spremembo naročene količine ali celo odstranitev artikla iz košarice (klik na »rdeči krogec X«) .
Pri nakupu lahko uveljavite tudi KUPON, ki ga dodate v tem segmentu.


6 – NA BLAGAJNO
Ko ste z nakupovalno košarico zadovoljni, se s klikom na ikonco »Na blagajno«, dejansko odpravite na obračun oziroma zaključek nakupa.


7 – ZAKLJUČI NAKUP
Ta segment vas vodi po enostavnih in razumljivih korakih do samega zaključka nakupa.


Korak 1:  Prijavi se  
Korak 2:  Podatki o plačniku in prejemniku
Korak 3:  Način plačila
Korak 4:  Pregled naročila
Korak 5:  Oddaja naročila – s tem oddate naročilo in zaključite nakup;

 

Sledi obvestilo, da je nakup uspešno zaključen. O tem boste prejeli tudi elektronsko sporočilo na e-naslov, ki ste ga vnesli ob prijavi.


Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov.


Uredništvo spletne trgovine ProKOZMETIKA d.o.o.