Vaša košarica je prazna!

PLAČILO IN DOSTAVA


NAČINI PLAČILA
Trgovec omogoča naslednje načine plačila:

 

1. Plačilo PO POVZETJU – naročeno blago plačate z gotovino ob prevzemu blaga.

Naročeno blago vam dostavi dostavljalec Pošte Slovenije. Paketu je priložen UPN plačilni nalog, ki ga ob prevzemu blaga poravnate poštnemu uslužbencu. Pri tem pa vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna vplačnino oziroma stroške nakazila (enako, kot če bi položnico plačali na pošti). Ta strošek ni zajet v vrednost naročila.
 

2. Plačilo PO PREDRAČUNU – vrednost kupnine nakažete na TRR podjetja pred dobavo blaga.
Predračun boste prejeli po elektronski pošti. Ko bo ta poravnan v celoti, boste prejeli naročeno blago.
Plačilo po predračunu je za vas ugodnejše, saj se v tem primeru izognete strošku vplačnine, ki ga zaračuna Pošta Slovenije, ko plačate odkupnino po povzetju.

 

IZDAJA RAČUNA

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.


CENE
Vse cene izdelkov so navedene v evrih (€) in že vključujejo DDV, razen če ob izdelku ni zapisano drugače.
Trgovec si pridržuje pravico, da lahko cene v spletni trgovini spremeni brez predhodnega obvestila.


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, razen če ni ob določenem izdelku zapisano drugače.


Kupoprodajna pogodba med Trgovcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Trgovca, kot za kupca.
 

 

DOSTAVA -  Splošni pogoji za dostavo blaga
Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije. Dostava v tujino je možna le po predhodnem dogovoru.

 

ROK DOBAVE
Vsa naročila prejeta do 12.ure bodo praviloma obdelana in odposlana še isti dan.

Tako lahko v večini primerov blago prejmete že v 24-ih urah. To velja za delovne dneve.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V tem primeru se naročilo obdela in odpremi prvi naslednji delovni dan.
 

Prav tako velja za dobavo blaga po plačanem predračunu. Blago se odpremi še isti delovni dan, če se vaše nakazilo kupnine na našem poslovnem računu razbere do 12. ure, drugače pa prvi naslednji delovni dan.
 

Blago se pošilja preko podjetja Pošta Slovenije, kjer čas dostave za večino pošiljk traja en dan, pri čemer pa se lahko zaradi različnih vzrokov, na katere žal ne moremo vplivati (npr. razmere na cesti, nesreče, okvare,...) le-ta podaljša.


V primeru, da izdelek v času naročanja ni več na zalogi, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte, ki ste jo navedli ob prijavi. Ob tem je treba upoštevati, da se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca oziroma dobavitelja.


Pridržujemo si pravico, da izjemoma odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov zmanjka na zalogi pri dobaviteljih, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če ugotovimo, da naročilo ni bilo posredovano v skladu s splošnimi pogoji.


Ob morebitnih nejasnostih povezanih z vašim naročilom, vas bomo takoj obvestili po elektronski pošti ali telefonu in poskušali najti najugodnejšo rešitev za obe strani.


Blago vam bo poštni uslužbenec dostavil v dopoldanskem času. Če vas ob tem času ne bo doma, vam bo dostavljalec pustil obvestilo o pošiljki, slednjo pa boste morali prevzeti sami na lokalni enoti Pošte Slovenije. Če le-te ne prevzamete v roku 10 dni, vas pošta še enkrat poskuša kontaktirati. Po 14 dneh čakanja na vaš prevzem se paket vrne v skladišče spletne trgovine.


V primeru, da blaga ne želite prevzeti, si ponudnik pridržuje pravico, da vam zaračuna manipulativne stroške v višini 10 EUR.

 


STROŠKI DOSTAVE
Na ozemlju Republike Slovenije vam naročeno blago dostavi Pošta Slovenije.

 

Ob naročilu nad 60 € (z DDV) je strošek dostave oziroma poštnina brezplačna.
 

V primeru naročila manjšega od 60 € (z DDV) znaša strošek dostave 3,80 € brez DDV, ki bo razviden pred potrditvijo naročila.