Vaša košarica je prazna!

-15% AKCIJA = Dr. Spiller VELVET BODY CARE
Set za nego telesa

Cena:
52,00€
44,20€
Brez DDV: 36,23€

Znamka: DR. SPILLER Pure SkinCare Solutions

Oznaka izdelka: 8255

Dobavljivost: Na zalogi

Kol:



Opis

Poživljajoči, energični in intenzivno negovalni izdelki za telo. RAHIMA izžareva energijo in čarobnost Afrike. Marulino olje in dragoceni izvlečki afriškega tulipanovca in modrega lotusa intenzivno vlažijo, delujejo antioksidativno, poživljajo in vitalizirajo. VELVET Body Care Set vsebuje 4 izdelke:

RAHIMA Mleko za prhanje, ki nežno očisti kožo, pomirja in v kombinaciji s kremnim RAHIMA Maslom za telo podari koži neizmeren občutek mehkobe in nege. Hitro vpijajoče RAHIMA Olje za telo intenzivno neguje in poskrbi za naravno regeneracijo kože. Koža je opazno bolj elastična in gladka. RAHIMA Krema za roke intenzivno neguje kožo na rokah, učinkovito ščiti pred predčasnim staranjem in pusti izjemno prijeten vonj, ki vas popelje v eksotiko Afrike. Odličen potovalni set v kozmetični torbici iz platna in mrežice.

Uporaba: Maslo za telo po potrebi, lahko dnevno, nanašate po kopanju ali prhanju. Za bolj bogato nego še na vlažno kožo nanesite olje za telo in ga nežno vtrite. Kremo za roke zjutraj in zvečer nanašajte po umivanju rok in vtrite.

Vsebina: 125 ml, 100 ml, 50 ml, 30 ml

 

PROIZVAJALEC: DR. SPILLER, GERMANY