Vaša košarica je prazna!

WELL BEING nega telesa

Uredi po: Prikaži:

Nežno maslo za telo z izvlečki modrega lokvanja, rdečega tulipovca in marula oljem.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
33,90€
Brez DDV: 27,79€

Regenerativna, obnovitvena krema za roke z izvlečki modrega lokvanja, rdečega tulipovca in marula oljem intenzivno neguje razpokano in razdraženo kožo na rokah ter ji podari dolgotrajno voljnost in mehkobo.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
18,50€
Brez DDV: 15,16€

Blagodejno mleko za prhanje z izvlečki modrega lokvanja, rdečega tulipovca in z marula oljem. Lahkotna nega. Trenutek za sprostitev. Pravo doživetje prhanja za telo in dušo.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
22,50€
Brez DDV: 18,44€

Nežna pena za umivanje telesa z edinstvenim vonjem južnega morja zagotavlja pravo doživetje prhanja.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
19,00€
Brez DDV: 15,57€

Negovalni piling za telo z edinstvenim vonjem južnega morja koži podari gladko, enakomerno kožno sliko.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
34,90€
Brez DDV: 28,61€

Izjemna krema za telo z edinstvenim vonjem južnega morja podari koži elastičnost in voljnost.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
34,90€
Brez DDV: 28,61€

Izjemna krema za roke z edinstvenim vonjem južnega morja podari koži elastičnost in voljnost. Eksotične učinkovine:  bela orhideja, hibiskus in monoi olje kožo intenzivno navlažijo in jo ščitijo. Izjemna tekstura kreme omogoča, da se hitro vpije in na koži pusti svilnato nežen otip.Na Zalogi Artikel je na zalogi!
Cena:
18,50€
Brez DDV: 15,16€