Vaša košarica je prazna!

NOVO - Dr. Spiller CELLTRESOR Power Trio
Set za nego obraza

Cena:
135,00€
Brez DDV: 110,66€

Znamka: DR. SPILLER Pure SkinCare Solutions

Oznaka izdelka: 8250

Dobavljivost: Na zalogi

Kol:



Opis

POWER TRIO set visoko aktivnih izdelkov za pomladitev in globinsko regeneracijo, s takojšnim učinkom do rezultata gladke in negovane kože.

CELLTRESOR Penta Hyaluron Serum zaradi vsebnosti hialuronskih kislin v treh različnih molekularnih velikostih poskrbi za optimalno navlažitev in takojšno zgladitev kože. Rezultat: napeta kožna slika in svež, sijoč ten. CELLTRESOR Intense Rebuilding Cream vsebuje t.i. anti-aging koktejl superlativov: Visoko učinkovinski, dragoceni rastlinski izvlečki in poseben filler-system aktivno povečajo naravne obnovitvene procese kože in jo opazno učvrstijo.  Gube se  zmanjšajo in volumen kože pa se opazno poveča. Za res dodatno učvrstitev pa poskrbijo ampule STRENGHT The Firming Ampoule. Vsebovana brazilska kreša v kombinaciji z matrifirm učvrsti obrazne poteze, okrepi kolagensko mrežo in tako izboljša elastičnost kože.

Uporaba: Zjutraj celotno vsebino ampule nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte ter nežno vtapkajte. Zatem nanesite kremo. Zvečer nanesite na očiščen obraz, vrat in dekolte najprej serum, ga nežno vtrite in zatem nanesite kremo.

Vsebina: 30 ml, 30 ml, 3x2 ml

 

PROIZVAJALEC: DR. SPILLER, GERMANY